+358 50 533 3313

Profiili- ja vapaa-ajan vaatteet

Aikoinaan profiilivaatteita pidettiin eräänlaisena uniformuna: yhtenäistä ulkoasua pidettiin tärkeänä ja yritysvaatteiden tuli tuoda yhteishenkeä. Nykyään korostetaan enemmän yksilöllisyyttä; yritysvaatteissakin voidaan huomioida eri ihmisten makuja mieltymyksiä, kunhan huolehditaan siitä, että saman yrityksen vaatteissa on jokin yhdistävä tekijä. Jopa profiloinnin tavoitteet ovat nykyään yksilöllisempiä: jokaisen yritysvaatteita käyttävän on tunnettava olonsa mukavaksi yritystään edustavissa asuissa.

D.A.D

D.A.D –vaatteet eivät ole ainoastaan ammattipurjehtijoille. Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia.

Cutter&Buck

Golf-kenttien ykkösmerkki nyt myös profiilipuolella golfiin ja muuhunkin aktiiviseen liikkumiseen. Uusi Euroopan mallisto nyt Suomessa – tervetuloa tutustumaan!

Harvest

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa.

Grizzly

Tarkoin valituilla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloiduilla lahjoilla viestität sanomaasi näyttävän käyntikortin tavoin. Laaja valikoima on täynnä klassisia ja urheilullisia vaatteita ja asusteita.

Clique

Clique on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin, unohtamatta kuluvan sesongin muotia.

J.Harvest & Frost

J.Harvest & Frost paidat ovat laadukkaita, edullisempia ja viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. Nykyaikaisilla leikkauksilla ja viimeisillä trendeillä muokatut kauluspaidat sopivat kaikille.

Mainostekstiilit

Cottover

CottoVer–vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomuja Reilun kaupan puuvillaa.

Craft

Elämme ja hengitämme urheilua ja tiedämme, mitä vaatii olla paras. Mallisto sisältää laajan valikoiman teknisiä urheiluvaatteita ja tyylikkäitä vapaa-ajan vaatteita. Tuotteemme tarjoavat lisätehoa treeniin ja tyyliä sekä mukavuutta palautumiseen. Huippu-urheilijat ja aktiivisesti liikkuvat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät tämän malliston tuotteita.

Printer

Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa.

Nimbus

SkyPro

Craft Teamwear

 

Yhteystiedot

Jarmo Saramo
+358 50 533 3313

Arto Tuunainen
+358 40 534 5362

Sijaintimme

Jamis Mark Oy
Hietalahdenkatu 3
00180 Helsinki