+358 50 533 3313

Lahja- ja PR-tuotteet

Kannettavista, aina mukana kulkevista laitteista on tullut osa arkeamme, ja tämä näkyy myös mainoslahjavalikoimissa. Rakkaisiin älypuhelimiimme ja tabletteihin tarkoitetuissa lisävarusteissa mainokset ovat kätevästi mukana ihmisten arjessa ja saavat paljon näkyvyyttä. Aivan kuten on tarkoituskin.

Sagaform

Sagaform brändi tarjoaa iloa tuottavia ja innovatiisia lahjoja keittiöön ja kattaukseen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lahjoja, joita voi antaa muille ja joilla voi yhtä hyvin helliä myös itseään. Sagaform haluaa olla toivelistan ykkösenä myös, kun yritys haluaa kiittää yhteistyökumppaneitaan hyvästä yhteistyöstä.

Toppoint

Tästä kuvastosta löydät tuotteita kaikkialle – kotiin, toimistoon, lounaalle, urheiluun, retkelle, lomalle, messuille, minne ikinä tarvitsetkaan profiilituotteita! Kynät, mukit, kassit, kaulanauhat, avaimenperät – mitä ikinä tarvitsetkaan!

D&J

Parhaimmat lahjat ja uusimmat ideat kotiin, henkilökunnalle tai Jouluun asiakkaille. Sesonkien mukaan vaihtuva mallisto antaa ideoita kaikkiin tilaisuuksiin.

Vinga

Kodin käyttöesineitä kauniissa lahjapakkauksissa! Vinga of Sweden tekee hyvälaatuisia käyttöesineitä, joita on ilo antaa ja saada. Haluttavuuttaa lisää tyylikkäät tuotepakkaukset. Vingalla on myös upea lahjakortti, jonka valikoimassa on tuotteita myös muiden laatumerkkien valmistajilta.

Magasin

Scanpan

Merkkituotteet

Newport

Rosendahl

Yhteystiedot

Jarmo Saramo

+358 50 533 3313

Arto Tuunainen

+358 40 534 5362

Sijaintimme

Jamis Mark Oy
Hietalahdenkatu 3
00180 Helsinki